Zinedine Zidane vädjar till sitt Real Madrid att se upp för Roma

Zinedine Zidane vädjar till sitt Real Madrid att se upp för Roma
bet365

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har inte tagit ut något i förskott

Trots en 2-0 seger med sig från bortamatchen i Rom är Real Madrids tränare Zinedine Zidane noga med att påpeka att något avancemang inte är klart. 

De flesta har redan räknat med att Real Madrid ska gå vidare till kvartsfinalen, men inte Zinedine Zidane.

– Det är inte sant att Roma inte har någon chans, säger Zidane och vädjar till sitt lag att inte underskatta motståndarna.

Seger på Stadio Olimpico för tre veckor sedan och ett bra resultat att spela på för hemmaplan. Real Madrid ser ut att ta nästa kliv mot kvartsfinal och man är en av favoriterna att ta hem Champions League. Tränaren Zinedine Zidane har däremot inte tagit ut något i förskott.

– Självklart är vi spända över att vi har möjligheten att vinna den här turneringen men först kan vi bara tänka på den tuffa match som väntar. Roma är ett bra lag men jag är orolig över vad vi ska göra. De har väldigt bra forwards. Gör vi inte vårt jobb ordentligt så kommer vi att bli straffade, säger Zidane.

– För mig är alltid den viktigaste matchen den kommande. Som tränare vill du vara med om matcher som den här. Du kan inte beskriva med ord vad du känner. Vi måste försvara oss när vi inte har bollen och försöka såra våra motståndare när vi har bollen. Det är inte sant att Roma inte har någon chans, förklarar Zidane.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365