Zinedine Zidane om varför Cristiano Ronaldo är bäst i världen

”Han bevisade varför i derbyt”

Real Madrid vann bortaderbyt mot Atlético Madrid med klara 3-0 samtidigt som en viss Cristiano Ronaldo gjort ett hat-trick. Det var enligt tränaren Zidane beviset på varför portugisen är bäst i världen.

Den eviga debatten om vem som är bäst i världen just nu. Barcelonas Lionel Messi eller Real Madrids Cristiano Ronaldo. Trots mängder av debatter och argument verkar världen inte bli något klokare på den frågan och många har accepterat att de båda spelarna är lika bra.

Men inte alla. Barca-försvararen Gerrard Pique har tidigare twittrat om att det enda logiska skulle vara att Lionel Messi utsetts till världens bästa spelare varje år sedan 2009. Den åsikten kanske har ändrats efter Ronaldos magiska prestation i derbyt under lördagskvällen.

”Han visade oss igen”

I alla fall är Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane övertygad om att Cristiano Ronaldo är den bäste fotbollsspelaren i världen.

– Han avslutade debatten om vem som är bäst i världen med den insatsen. Att kliva fram i ett så tufft och viktigt derby är inte många som klarar, att dessutom göra ett hat-trick är det bara Ronaldo som kan, sa Zidane efter matchen till Marca.

Ronaldos hat-trick såg dessutom till att avsluta en tråkig svit för Real Madrid som hade sex raka ligamatcher mot Atlético utan vinst. I och med segern befäste man dessutom serieledningen med fyra poäng före Barcelona.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply