Zidane nära att få sparken från Real Madrid: “Vill stanna för evigt”

Zidane nära att få sparken från Real Madrid: "Vill stanna för evigt"

Zidane vill stanna i Real Madrid – för evigt

Fransmannen som kom tillbaka till Real Madrid i våras är i en väldigt svår period. Nu säger han att han vill stanna i klubben för evigt.

Efter att ha vunnit tre Champions League-titlar och en La Liga-titel med Real Madrid lämnade Zinedine Zidane tränarposten. Inte långt därefter var han tillbaka då varken Rafa Benitez eller Santiago Solari lyckades få rätt på laget. Efter återkomsten har det dock inte gått lika bra för Zidane. Man må ligga tvåa i La Liga men Zidane har endast vunnit drygt hälften av matcherna som han suttit på bänken. Under måndagen pratades det om att Zidane kan få sparken inom kort om inte resultaten går marängernas väg. Nu säger tränaren att han vill stanna i Real Madrid för evigt.

– Det som hänt har hänt. Fotboll glömmer vad du uppnått, men så är livet. För mig är det samma sak, det är nuet (som gäller). Det vi gjort med Real Madrid har passerat. Jag kommer inte säga att det folk säger inte stör mig, det gör det, säger Zidane enligt Marca.

– Men vad jag måste göra är att göra mitt bästa och alltid tänka positivt. Jag vet inte om jag har mycket att förlora mot Galatasaray. Jag vill vara i Real Madrid för evigt. Vi känner till situationen, men ni måste fråga någon annan (om min framtid), fortsätter han.

Jose Mourinho har vid flera tillfällen sagts vara den tränare som spanjorerna vill ha in om Zidane tvingas lämna.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid får konkurrens om Christian Eriksen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply