Pogbas agent: ”Vi pratar med Real Madrid”

bet365
Pogbas agent: "Vi pratar med Real Madrid"

”Vi pratar, men inget är bestämt”

Spekulationerna kring Paul Pogba verkar aldrig avta. Nu bekräftar fransmannens agent Mino Raiola att han pratar med ett antal klubbar.
– Vi pratar, men inget är bestämt. Samtalen har bara inletts och det är ännu ingen förhandling, säger Raiola enligt Marca. 

En av världens mest eftertraktade spelare just nu heter Paul Pogba. I flera säsonger har supertalangen varit en av Juventus nyckelspelare och flera av världens absolut bästa klubbar står i kö för att värva 23-åringen. Fransmannen rankas redan nu som en av världens bästa spelare och klubbar som Real Madrid, Chelsea, Paris Saint-Germain och Manchester United är bara några av klubbarna som är intresserade av mittfältaren.

Pratar med tre klubbar

Tidigare har det framför allt handat om spekulationer, men nu verkar en flytt från Juventus inte vara allt för långt borta. Pogbas agent Mino Raiola – som även har Zlatan Ibrahimovic i sitt stall –  har i en intervju med spanska Marca avslöjat att han inlett samtal med tre olika klubbar.
– Målet är att vinna så mycket som möjligt och välja ett bra projekt. Vi pratar med tre klubbar och Paul gillar några av dessa projekt, säger agenten.

Real Madrid en av klubbarna

En av klubbarna som ligger i framkant vid en övergång är enligt Mino Raiola den regerande Champions League-mästaren Real Madrid.
– Vi pratar, men inget är bestämt. Samtalen har bara inletts och det är ännu ingen förhandling. Båda sidorna vet vad vi vill och vi får se om det slutar i en affär eller skilsmässa, säger Raiola och fortsätter. Pogbas mål är att vinna Ballon d’Or och Real Madrid är en bra plats för det.
Enligt agenten ska Paul Pogba dessutom gilla klubbens tränare Zinedine Zidane.

”Inga problem att stanna i Juve”

Vill någon värva Pogba lär man dock få slanta upp rejält. 150 miljoner euro är enligt Gazzetta dello Sport summan Juventus kräver för sin stjärna.
Vid en övergång skulle 23-åringen därför bli världens dyraste spelare någonsin, cirka 50 miljoner euro dyrare än Gareth Bale.
Mino Raiola uppger dock att Pogba inte skulle ha något emot att stanna i Juventus.
– Han har inga problem med att stanna i Juventus, då han trivs väldigt bra där.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply