Uppgifter: Zidane vill låna ut Vinicius i januari

Uppgifter: Real Madrid vill låna ut Vinicius i januari

Vinicius lånas ut från Real Madrid?

Anfallaren som denna säsong fått sparsamt med speltid ser ut att lånas ut i vinter. Det skriver spansk press under tisdagsmorgonen.

Vinicius Junior var under förra säsongen ett av de stora utropstecken hos Real Madrid. Brassen visade prov på snabbhet och teknik men hade problem när det kom till målskyttet. Denna säsong har istället Rodrygo vuxit ut till den stjärnan som Vinicius förväntades bli. Nu kan Vinicius lämna Real Madrid i vinter, detta enligt spansk press.

Enligt tidningen Diario AS vill Zinedine Zidane låna ut 19-åringen för att få spela kontinuerligt. Spelaren sägs dock inte vilja lämna Estadio Santiago Bernabéu. Då spelaren inte varit uttagen i matchtruppen under de senaste veckorna tyder det mesta dock på att brassen kommer att lämna marängerna i vinter på lån.

MARCA skriver dock att klubbledningen tror på Vinicius och att man inte är speciellt sugna på att släppa anfallaren, inte ens på lån under de kommande sex månaderna.

Det är framför allt Real Valladolid med Ronaldo som president som sagts vara intresserade av att låna in Vinicius. Det återstår att se var spelaren tillslut hamnar efter årsskiftet. Detta då Zidane och klubbledningen har olika planer för supertalangens framtid.

Vinicius har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Uppgifter: Pogba går allt mer mot flytt till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply