Uppgifter: Thibaut Courtois nära Real Madrid

Uppgifter: Thibaut Courtois nära Real Madrid

Skall enligt uppgifter vara så gott som klar

Chelsea-målvakten Thibaut Courtois ryktas redan vara så gott som klar för Real Madrid och kommer enligt uppgifter att lämna redan till sommaren, vilket ställer saker på sin spets för Chelsea.

Chelsea kan komma att förlora en av sina största och bästa spelare i målvakten Thibaut Courtois, som ryktas vara på väg till Real Madrid enligt TMW. Den belgiske målvakten sägs vara mer än ett potentiellt prospekt för Real Madrid, då den spanska storklubben redan skall ha nått en överenskommelse med spelaren, som betyder att han kommer att ansluta till Madrid-klubben i sommar. Den före detta Atlético Madrid-målvakten skulle alltså kunna ansluta till Real, då deras transferförbud upphävdes för sommarens fönster, vilket tillåter dem att ta in spelare igen. Courtois har under en tid ryktats vara nära storklubben, ett rykte som enbart ökar i styrka. Real har haft ögonen på målvakten sedan ett bra tag tillbaka och tros slå till till sommaren.

En av anledningarna som uppges skall locka Courtois att komma tillbaka till Madrid är det faktum att han vill vara närmare sin dotter, som bor i staden. Det talas om att summan för målvaktens underskrift kan komma att landa på 55 miljoner euro, men ett byte skulle även vara möjlig och det finns flertalet spelare som skulle intressera Chelsea, till exempel Alvaro Morata, Dani Carvajal, James Rodriguez, Toni Kroos och Isco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply