Uppgifter: Ronaldo lockar Marcelo till Juventus

Uppgifter Ronaldo lockar Marcelo till Juventus

Superstjärnan vill locka förra lagkamraten till Serie A

Redan igår började det ryktas om att Marcelo skulle vara på väg till Juventus. Något som det fortsätter att ryktas om under dagen.

Det är framför allt superstjärnan Cristiano Ronaldo, som nyligen lämnade Real Madrid för just Juventus, som verkar spela en viktig roll. Han uppges vilja få med sig brassen Marcelo till Turin-laget. Det är något han ska försöka övertala spelaren om redan under sommaren.

Kan gå snart

SE OCKSÅ: Prispengar PGA-touren

I juli månad stod det klart att Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid efter totalt nio säsonger. Portugisen lämnade för en summa på 100 miljoner euro och nu kan nästa spelare vara på väg att följa superstjärnans fotspår. Nu skriver både spansk och italiensk press att en av CR7:s närmsta vänner Marcelo kan vara på väg att göra samma flytt. Spelaren ska enligt uppgifter ha meddelat Real Madrid om sin vilja att flytta och det återstår att se om de båda klubbarna kommer överens om en övergång.

Marcelo har spelat i Real Madrid sedan januari 2007 och sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022. Skulle Real Madrid inte gå med på att förhandla fram en övergång krävs det att Juventus betalar spelarens utköpsklausul på 200 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply