Uppgifter: Real Madrids världsrekordbud som skall locka över Eden Hazard

Uppgifter: Real Madrids världsrekordbud som skall locka över Eden Hazard

Den belgiske stjärnan behöver ta ett beslut

Chelseas Eden Hazard är jagad av flertalet storklubbar, men det lag som ligger närmast en värvning är Real Madrid och de är enträgna om att få belgarens signatur, och är beredda att ge 100 miljoner pund för stjärnan, som redan skall ha haft tre möten mellan sina representanter och den spanska klubben.

Chelsea har nyligen vunnit Premier League och förbederer sig nu för s0mmaren och nästa säsong, där en viss Eden Hazard mot all förmodan inte längre kommer att vara en del av planerna. Den belgiske yttern har länge ryktats bort från klubbens lönelista, rykten som han har dementerat och menar på att han är lycklig i England. Spanska storklubben Real Madrid har också sagts vara väldigt intresserade av vänstermittfältaren under en längre tid, även om Cristiano Ronaldo hotat med att lämna om han kommer, men alla snack har stannat på ryktesnivå.

Nu skriver Goal att Real är beredda att betala hela 100 miljoner pund för att värva Hazard, en världsrekordsumma som skulle slå alla tidigare rekord. Hazards representanter skall redan ha träffat Real tre gånger under olika tillfällen, och de skall redan ha gått igenom taktiskta upplägg.

Hazard sägs ha blivit lovad en roll som Reals avancerade playmaker, som skulle spela i det tomrum som lämnas mellan Reals tre frontmän Ronaldo, Gareth Bale och Karim Benzema. Diskussionerna skall ha varit väldigt detaljerade, med formationer och taktiker diskuterade.

Real tror även att Zinedine Zidane som tränare kan vara ett utmärkt lockbete, då den respekterade tränaren är en fotbollsidol för Hazard.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply