Uppgifter: Real Madrid vill värva Haaland eller Mbappé

Uppgifter: Real Madrid vill värva Haaland eller Mbappé

Real Madrid planerar att hämta in en anfallare till sommaren. Enligt uppgifter står man mellan Erling Braut Haaland och Kylian Mbappé.

Real Madrid har denna säsong haft en liten trupp, vilket gjort att Zinedine Zidane inte kunnat rotera och experimentera som han velat. Enligt spansk press ska Real Madrids plan vara att spara pengar denna säsong för att till sommaren värva in ett stort namn för att förstärka anfallet. Nu kommer uppgifter om att man vill göra ett försök att värva in Kylian Mbappé, men att man har en reservplan om det skulle vara omöjligt att hämta in fransmannen.

Enligt Diario AS ska Mbappé, som varit på Real Madrids önskelista under en längre tid, vara det namn man kommer försöka värva in i sommar. Då anfallsstjärnan kommer ha endast ett år kvar på kontraktet med PSG i sommar hoppas marängerna på att kunna knyta till sig 22-åringen. En affär som sägs kunna bli värd cirka 150 miljoner euro.

Skulle man inte lyckas hämta in Mbappé ska Erling Braut Haaland vara den spelare man kommer försöka värva in. Dortmund kan tvingas sälja flertalet stjärnor till sommaren och enligt tidningen kommer man inte stå i vägen för en flytt för Haaland efter säsongen. En värvning av norrmannen skulle kosta runt 75 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus vill ersätta Cristiano Ronaldo med Barca-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply