bet365

Uppgifter: Real Madrid vill köpa Mbappé redan i januari

Uppgifter: Real Madrid vill löpa Mbappé redan i januari

Kylian Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain går ut till sommaren och kan då skriva på för vilken klubb han vill. Nu kommer uppgifter om att Real Madrid är redo att betala 50 miljoner euro för att knyta till sig fransmannen redan under vinterfönstret.

Redan i fjol sades Kylian Mbappé kunna flytta till Real Madrid då spanjorerna erbjud drygt 160 miljoner euro för spelarens tjänster. Då blev ingen flytt av och istället har det pratats om att Real Madrid vill knyta till sig spelaren nästa sommaren då han i så fall skulle ansluta gratis. Nu kommer uppgifter om att Mbappé kan packa väskorna redan i vinter.

Enligt den italienske agenten Giovanni Branchini kommer Real madrid försöka knyta till sig Mbappé redan i vinter. Detta för att förstärka offensiven inför den andra halvan av säsongen.

– I dagarna erbjöd Real Madrid 50 miljoner euro för att värva Mbappé, jag vet dock inte hur det kommer att sluta. Det är synd för alla parter om en spelare som Mbappé flyttar gratis till sommaren, säger Branchini till La Gazzetta dello Sport enligt Diario MARCA.

Han menar att PSG har en lista med ersättare som man är intresserade av om Mbappé skulle lämna.

– Haaland, Kane och Vlahovic är de namn som PSG föredrar, säger han.

SE ÄVEN: Uppgifter: Tottenham erbjudna att värva Isco i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply