Uppgifter: Real Madrid vill hämta in Mauricio Pochettino

Pochettino på Real Madrids önskelista

Argentinaren ska vara den stora favoriten att ta över Real Madrid. Detta efter att Zinedine Zidane avgått som tränare under torsdagsförmiddagen.

Det slog ner som en bomb under torsdagen. Endast några dagar efter att Real Madrid vunnit sin 13:e titel i Champions League meddelade Zinedine Zidane att han lämnar tränarjobbet i klubben. Ingen hade ens en aning om att Zidane skulle lämna och nu tvingas Real Madrid leta ny tränare under sommarens transferfönster. Det är flertalet namn som kopplas ihop med marängerna.

Både brittisk och spansk press skriver under fredagen att Real Madrid vill hämta in Mauricio Pochettino. Argentinaren har varit på tapeten för en flytt till Estadio Santiago Bernabéu och nu ska den spanska huvudstadsklubben ha kontaktat Pochettino om tränarjobbet. 46-åringen är den stora favoriten till att ta över marängerna inför nästa säsong men det kommer bli långt ifrån lätt.

Uppgifter: Real Madrid vill hämta in Mauricio Pochettino

För drygt en vecka sedan stor det klart att Pochettino förlänger med Tottenham. Han skrev då på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2023. Ingen kunde ana att Zidane skulle lämna och och därför skrev ’El Poche’ på ett nytt kontrakt med Spurs. Totalt har det blivit fyra säsonger i den engelska huvudstadsklubben och det återstår att se om Real Madrid lyckas förhandla sig till en värvning av tränaren.

Real Madrid ska ha erbjudit Pochettino ett kontrakt som sträcker sig över tre säsonger. Detta med en lön på 8 miljoner euro per säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply