Uppgifter: Real Madrid siktar på Haaland – om Mbappé inte kommer

Uppgifter: Real Madrid siktar på Haaland - om Mbappé inte kommer

Real Madrid har under flera år kopplats ihop med en värvning av Kylian Mbappé. Marängerna sägs göra ett nytt försök nästa sommar men skulle en affär inte bli av vill man istället hämta in Erling Braut Haaland.

Erling Braut Haaland fortsätter att ta fotbollsvärlden med storm. Den 20-årige norrmannen har följt upp sitt genombrott i Red Bull Salzburg med fina insatser i Borussia Dortmund där han fortsätter att ösa in mål. Det har gjort att storklubbarna står på rad för att göra upp om spelarens underskrift. Flera klubbar har kopplats ihop med anfallaren redan efter mindre ett år i Bundesliga. Nu sägs Real Madrid ha gjort Haaland till en prioritet.

Enligt spanska Diario MARCA ska Real Madrid vara väldigt intresserade av norrmannen. Tidningen skriver att Kylian Mbappé fortfarande är förstavalet för Zinedine Zidane nästa sommar. Skulle en värvning dock inte ske ska Haaland vara den spelare som presidenten Florentino Pérez kommer att sikta på.

Samtidigt spekulerar tidningen i att möjligheten finns att både Haaland och Mbappé ansluter till marängerna efter pågående säsong. Två affärer som skulle kosta närmare 250 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Inter vill hämta in Sergio Agüero efter säsongen – gratis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply