Uppgifter: Real Madrid sätter prislapp på Mariano Díaz

Uppgifter: Real Madrid sätter prislapp på Mariano Díaz

Mariano Díaz kan lämna Real Madrid

Anfallaren som inte finns med i Zinedine Zidanes planer ser ut att lämna klubben inom kort. Detta då marängerna satt en prislapp för att släppa Díaz.

Real Madrid värvade i somras spelare för över 300 miljoner euro. Den spanska huvudstadsklubben ville förstärka hela truppen efter att ha gjort en fiaskosäsong och en anfallare som såg ut att få speltid var Mariano Díaz. 26-åringen hade gjort det väldigt bra i Olympic Lyon och återvänt till Real Madrid för att ta över nummer sju då Cristiano Ronaldo lämnat klubben för Juventus. Så blev dock inte fallet och Díaz har ännu inte debuterat för marängerna denna säsong.

Nu skriver spansk press att Díaz är på väg att lämna Estadio Santiago Bernabéu. Detta då klubben satt en prislapp för att släppa honom. Det är El Confidencial som skriver att klubbledningen kommer att kräva 25 miljoner euro för att göra sig av med den spansk-dominikanska anfallaren under januarifönstret.

Mariano sägs tidigare ha förkastat bud från bland annat Sevilla och Schalke. Det är dock oklart var han kommer att flytta under vinteruppehållet.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barca och Real Madrid vill ha Van Dijk

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply