Uppgifter: Real Madrid pushar för att värva Aubameyang

Uppgifter: Real Madrid pushar för att värva Aubameyang

Det mesta tyder på att Pierre-Emerick Aubameyang inte kommer fortsätter i Arsenal nästa säsong. Nu kommer uppgifter om att Real Madrid kommer lägga in en högre växel för en värvning.

Real Madrids intresse för Pierre-Emerick Aubameyang ser inte ut att ha svalnat. Den spanska huvudstadsklubben har inte lyckats ersätta Cristiano Ronaldos målskytte efter att portugisen lämnat, detta trots flera värvningar den gångna sommaren. Nu kommer uppgifter om att Real Madrid försöker värva in en anfallare av rang i sommar, och det är ett bekant namn som kan skriva på inom kort.

Enligt Daily Mirror ska Pierre-Emerick Aubameyang fortfarande vara den spelare som Zinedine Zidane vill se som sin försteanfallare nästa säsong. Tidningen skriver att Real Madrid hört av sig till Arsenal om en affär och att man vill veta spelarens beslut innan en 15 juni.

Arsenal måste sälja spelaren under sommaren för att inte låta honom lämna gratis under 2021 då hans kontrakt går ut. Detta då spelaren inte ska ha någon intention att förlänga med Gunners.

En affär kan komma att bli värd drygt 40 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal kan hämta in Camavinga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply