• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Real Madrid överens med Alisson

Uppgifter: Real Madrid överens med Alisson

Alisson Becker överens med Real Madrid

Målvakten som jagas av flera av Europas största klubbar sägs vara överens med Real Madrid. AS Roma ska dock inte vara nöjda med den summa som spanjorerna erbjuder.

Real Madrid och den brasilianske målvakten Alisson är överens om ett kontrakt för att burväktaren ska spela sin fotboll på Estadio Santiago Bernabeu den kommande säsongen. Under onsdagen förhandlade målvaktens agent Ze Maria tillsammans med representanter för Real Madrid och man är helt överens om att spelaren kommer att skriva på för sex säsonger. En flytt kommer dock endast bli av om AS Roma och Real Madrid kommer överens om en övergångssumma. De båda klubbarna är inte överens om en transfersumma då italienarna kräver mer än vad marängerna är beredda att betala. Enligt spanska Mundo Deportivo erbjuder Real Madrid 55 miljoner euro plus 5 miljoner i bonusar. Roma kräver dock 80 miljoner euro för att släppa sin spelare som vill lösa sin framtid innan Brasiliens första match i VM som spelas på söndag.

Alisson är startmålvakt i Brasiliens VM-trupp som tar sig an Schweiz i sin första match.

Robin Olsen kan ersätta

Det mesta tyder på att det blir Robin Olsen som tar över målvaktsposten i Roma. Enligt Gazzetta dello Sport ska svensken vara högst upp på huvudstadsklubbens önskelista över ersättare till Alisson om spelaren lämnar Serie A för spel på annat håll i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply