Uppgifter: Real Madrid lägger sig in i kampen om Fekir

Uppgifter: Real Madrid lägger sig in i kampen om Fekir

Fekir på önskelistan hos Real Madrid

Den franske landslagsspelaren som såg ut att vara så gott som klar för Liverpool kan nu istället gå till Real Madrid. Det skriver brittisk press under lördagsmorgonen.

Nabil Fekir är ett namn det pratas väldigt mycket om när det kommer till övergångar. Spelaren jagades under en längre tid av Liverpool och var så gott som klar för att skriva på för The Reds. Det hela stoppades dock då spelaren inte hade ett hundraprocentigt knä samtidigt som Liverpool ville sänka prislappen för en övergång. Istället gick Lyons president Jean-Michel Aulas ut och poängterade att affären inte blev av efter Liverpools klar. Presidenten poängterade då att Fekir skulle stanna i den franska storklubben, något som nu kan ändras.

Uppgifter- Real Madrid lägger sig in i kampen om Fekir

Enligt brittisk press kan nu Fekir vara på väg att lämna Lyon, men det är inte Liverpool som det pratas om. Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Real Madrid har gett sig in i kampen om spelaren. Redan under Zinedine Zidanes tid i klubben ville marängerna hämta in spelaren men så blev inte fallet. Nu vill den spanska huvudstadsklubben försöka på nytt med att värva Fekir och en prislapp sägs ligga på runt 70 miljoner euro.

Även Tottenham har förknippats med Fekir vars sträcker sig till och med sommaren 2020 med Lyon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply