Uppgifter: Real Madrid kan släppa Gareth Bale gratis

Uppgifter- Real Madrid kan släppa Gareth Bale gratis

Enligt brittisk press ska Real Madrid överväga att släppa iväg Gareth Bale i sommar. Detta för att göra sig av med spelarens höga lön.

Gareth Bale har under de senaste åren blivit en börda för Real Madrid. Walesaren har dragits med stora skadeproblem samtidigt som spelarens uppförande inte varit det bästa utanför planen. Bale har kontrakt med marängerna till och med sommaren 2022 och sitter på en lön på 15 miljoner euro per säsong. Nu kommer uppgifter om att klubben kan låta Bale lämna gratis för att slippa betala de 30 miljoner euro som återstår i spelarens kontrakt.

Enligt Daily Mail ska flera klubbar i Premier League vara intresserade av Bale samtidigt som man menar att en flytt kan bli av i sommar. Det ska framför allt vara Newcastle United och Tottenham som ska vara intresserade av spelarens tjänster. De båda klubbarna ska dock inte kunna matcha lönen som Bale sitter på i dagsläget.

Sedan tidigare har spelarens agent Jonathan Barnett uttalat sig och sagt att Bale kommer att stanna i den spanska huvudstadsklubben under hela kontraktstiden med Real Madrid.

SE ÄVEN: Uppgifter: Kylian Mbappé bestämmer sig för flytt till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply