Uppgifter: Real Madrid kan sikta in sig på Icardi

Uppgifter: Real Madrid kan sikta in sig på Icardi

Icardi till Real Madrid?

Argentinaren har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Nu kan det hela dock bli av då Cristiano Ronaldo lämnat klubben.

Det är mycket som hänt i Real Madrid under de senaste två månaderna. Först avgick Zinedine Zidane oväntat och för drygt en vecka sedan sålde man Cristiano Ronaldo till Juventus. Ryktena kring eventuella ersättare har många och det är en hel del namn som dykt upp på önskelistan enligt olika tidningar.

Det är framför allt Neymar och Mbappé som kopplats ihop med en flytt till den spanska huvudstadsklubben men det har varit svårt att övertala de båda om en flytt. Då de båda superstjärnorna inte har några utköpsklausuler och Paris Saint-Germain inte är behov av pengar är det mer eller mindre mission impossible för marängerna att värva en av de båda spelarna. Istället är det Mauro Icardi som nu återigen är på tapeten för spanjorerna.

Icardi sitter för närvarande på ett kontrakt till och med sommaren 2021 och sägs ligga i kontraktsförhandlingar med Inter. Real Madrid hoppas dock kunna knyta till sig argentinaren i sommar då Karim Benzemas framtid i de norra delarna av Madrid inte är speciellt säker.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply