Uppgifter: Real Madrid fortsätter jaga Raheem Sterling

Uppgifter: Real Madrid fortsätter jaga Raheem Sterling

Sterling till Real Madrid?

Engelsmannen som har en viktig roll i Pep Guardiolas Manchester City jagas av Real Madrid. Det skriver brittisk press kunder lördagsförmiddagen.

Real Madrid har bestämt sig för att göra en större renovering i truppen inför den kommande säsongen. Sedan tidigare står det klart att man värvar in Eder Militao från FC Porto. Nu fortsätter marängerna att leta efter spelare man vill hämta in till den kommande säsongen och ett namn som varit det varit på tal om flera gånger är Raheem Sterling. Engelsmannen har växt ut till en av de viktigaste spelarna i Manchester Citys storsatsning och nu vill Real Madrid hämta in den före detta Liverpool-stjärnan.

Real Madrid sägs komma att investera för drygt 3,7 miljarder kronor den kommande säsongen och tillsammans med Sterling finns även namn som  Neymar, Hazard och Eriksen Det är The Mirror som skriver att den spanska huvudstadsklubben har Sterling på sin önskelista då man ville knyta till sig spelaren redan under sommaren 2014.

24-årige Sterling har kontrakt med Manchester City till och med sommaren 2023 och har en årslön på drygt 18 miljoner euro. Det kommer inte bli lätt att locka honom till Estadio Santiago Bernabéu i sommar, men Real Madrid kommer att försöka.

SE ÄVEN: Agenten: “Bale vill spela karriären ut i Real Madrid”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply