Uppgifter: Ramos förlänger med Real

Efter många rykten och spekulationer angående Sergio Ramos nu uppger nu Marca att hans situation ska vara färdigdiskuterat om mittbackens framtid.

Det har pratats mycket om Sergio Ramos till Manchester United. Det har bland annar varit rykten om att den engelska klubben ska vara redo att låta David de Gea gå, men bara om man får Ramos i utbyte. Det har även ryktats om att den spanske mittbacken vill gå till just Manchester United. Nu kommer det dock nya uppgifter. Florentino Perez ska ha haft ett möte med Ramos, och nu avslöjar Marca vad mötet ska ha handlat om.

Vill förlänga med lagkaptenen

Sergio Ramos har för närvarande kontrakt till och med sommaren 2017, men det ska Perez vilja ändra på. Enligt Marca vill Real Madrid förlänga lagkaptenens kontrakt till och med sommaren 2020. Tidigare den här sommaren har den spanska huvudstadklubben förlängt med både Dani Carvajal och Marcelo. Nu vill Real alltså förlänga med ytterligare en försvarare.

Sergio Ramos har spelat i Real Madrid sedan 2005 och blev tidigare i sommar utsedd till ny lagkapten efter att Iker Casillas lämnat klubben för FC Porto. Nu återstår det att se vad som händer med Sergio Ramos och om detta rykte från Marca stämmer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply