Uppgifter: Pogba går allt mer mot flytt till Real Madrid

Uppgifter: Pogba går allt mer mot flytt till Real Madrid

Pogba till Real Madrid?

Mittfältaren sägs vara allt annat än nöjd med sin situation i Manchester United. Nu rapporterar spansk radio att Paul Pogba bestämt sig för att lämna klubben i vinter.

Det är ingen hemlighet att Real Madrid vill värva Paul Pogba. Det är heller ingen hemlighet att Paul Pogba vill skriva på för den spanska huvudstadsklubben. Under det senaste året har det ständigt pratats om en flytt för mittfältaren, speciellt efter att Zinedine Zidane kommit tillbaka till tränarposten. Samtidigt går det allt sämre för Manchester United som under söndagen spelade 3-3 mot Sheffield United. Nu rapporterar spansk radio att Pogba är allt mer övertygad om att lämna Old Trafford i vinter. Detta för att skriva på för Real Madrid.

Enligt det spanska radioprogrammet Tiempo de Juego som går på Cadena COPE avslöjar man att Pogba inte gör sitt bästa på planen för att tvinga fram en flytt till Real Madrid i vinter. Fransmannens beteende är något som det ska pratas om i omklädningsrummet och ska påverka lagkamraterna.

En potentiell affär sägs komma att bli värd runt 80 miljoner euro. Pogba har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2o21.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United jagar Richarlison

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply