Uppgifter: Luka Modric kan stanna i Real Madrid

Uppgifter: Luka Modric kan stanna i Real Madrid

Modric går mot förlängning med Real Madrid

Mittfältaren som sagts ha bud från bland annat Inter i Serie A går nu mot en potentiell förlängning med Real Madrid. Detta då båda parter ska vara positiva till ett nytt kontrakt.

Luka Modric anslöt till Real Madrid sommaren 2012 och har sedan dess varit en av lagets viktigaste spelare. Kroaten har vunnit allt som går att vinna på klubblagsnivå med marängerna och under de senaste veckorna har det pratats om en eventuell flytt för Modric. Det är framför allt Inter som ska hört av sig om spelarens tjänster och förena honom med de övriga kroaterna som finns i truppen för tillfället.

Det blev dock aldrig riktigt nära att Modric skulle lämna för spel på Guiseppe Meazza och istället valde han att stanna kvar i Real Madrid där det blev vinst i Champions League-finalen samt en vinst i omröstningen av Ballon d’Or. Nu rapporterar spansk press att spelaren bestämt sig för att stanna ytterligare tid på Estadio Santiago Bernabéu. Samtidigt som Real Madrid se positivt på en förlängning och förbereder nu ett nytt kontrakt för kroaten.

Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2020. Det återstår att se hur lång tid det nya kontraktet blir då Luka Modric sägs vilja spela sin sista tid som fotbollsspelare i den spanska huvudstadsklubben.

SE ÄVEN: Bästa oddsen inför El Clásico

SE ÄVEN: Chelsea in i jakten på Real Madrid-stjärnan i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply