Uppgifter: Luka Modric i möte med Real Madrid – vill lämna

Uppgifter: Luka Modric i möte med Real Madrid - vill lämna

Luka Modric vill flytta till Inter

Idag är en viktig dag både för Luka Modric och för Real Madrid. De båda parterna ska nämligen träffas och mittfältsstjärnan är klar med vad han vill i framtiden.

Det kom mer eller mindre som en överraskning för drygt en vecka sedan. Efter att Inter hämtat in flera spelare, bland annat Sime Vrsaljko, siktade man därefter på att köpa loss Luka Modric från Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben sa till en början nej men då spelaren själv visat intentioner på att han vill lämna kan en övergång komma att bli av. Både spansk och italiensk press har skrivit om det hela och under fredagen kommer man ha ett möte som kommer vara avgörande för Luka Modric framtid.

Efter att Zidane, Cristiano Ronaldo och Mateo Kovacic samtliga lämnat klubben han nu nästa superstjärna komma att lämna för spel på annat håll. Flera tidningar skriver nämligen att Luka Modric inte har helt klart för sig att hans framtid är i Real Madrid och en flytt till Serie A kan komma att bli av.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

Det är framför allt radiostationen Onda Cero och programmet El Transistor som kommer med informationen om en eventuell övergång. Modric är villig att lämna och under fredagen kommer hans agenter att träffa klubbledningen för att meddela om spelarens intentioner.

Real Madrid sägs enligt tidningen MARCA vilja övertyga  Modric att stanna i klubben och förbättra kontraktet som Modric senast förlängde för drygt två år sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply