Uppgifter: Keylor Navas närmar sig Paris Saint-Germain

Uppgifter: Keylor Navas närmar sig Paris Saint-Germain

PSG värvar Keylor Navas?

Målvakten från Costa Rica fick den gångna säsongen allt mindre speltid då Thibaut Courtois anslöt från Chelsea. Nu ser han ut att ha gjort sin sista match för Los Blancos.

Kampen om målvaktsposten i Real Madrid har under flera år varit ett drama för sig. Tidigare har det handlat om Iker Casillas och Diego Lópezoch under den gångna säsongen var debatten huruvida Keylor Navas eller Thibaut Courtois skulle ta platsen mellan stolparna på Estadio Santiago Bernabéu. Denna säsong har det varit mer klart att Zinedine Zidane vill satsa på Thibaut Courtois och därför har Navas nu sökt sig på annat håll för att få speltid.

Nu skriver spansk press att förhandlingar pågår om en flytt till Paris Saint-Germain för 32-åringen och att en affär kan komma att bli klar inom kort. Det är den Madridbaserade tidningen Diario AS som rapporterar om förhandlingarna mellan parterna och att det kan bli en flytt till den franska huvudstadsklubben för Navas.

Paris Saint-Germain är på jakt efter en målvakt efter att Gianluigi Buffon återvänt till Juventus och nu ser Navas ut att bli ersättaren till italienaren.

Enligt uppgifter kan Navas lämna gratis då Real Madrid vill spara in på spelarens lön som ligger på drygt 10 miljoner euro per säsong. Den nya lönen sägs ligga på drygt 5-7 miljoner för Navas som bland annat vunnit tre Champions League-titlar och en La Liga-titel under sin tid i Real Madrid.

SE ÄVEN: Real Madrid löner & kontrakt 2019

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply