Uppgifter: Kai Havertz vill flytta till Real Madrid

Uppgifter: Kai Havertz vill flytta till Real Madrid

Nästan alla de största klubbarna i Europa har kopplats ihop med Kai Havertz. Nu sägs mittfältaren ha bestämt sig för var han vill flytta.

Kai Havertz slog igenom som 16-åring i Bayer Leverkusen. Nu sägs 21-åringen vara på väg att lämna för att ta ett steg uppåt i sin karriär. Klubbar som Manchester United, Chelsea, Liverpool och Bayern München har kopplats ihop med en värvning av den tyske landslagsmannen.

För ett par dagar sedan kom uppgifter om att Manchester United ska vara det lag som ligger bäst till för en värvning. Nu rapporterar dock tyska SportBuzzer att mittfältaren är inställd på en flytt till Spanien och Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben ska ha presenterat ett erbjudande, men summan ska ligga långt under de 100 miljoner euro som Leverkusen kräver. Man har även försökt inkludera två spelare i affären, detta dock utan någon framgång.

SportBuzzer skriver att Real Madrid ska vara drömklubben för Havertz och att han vill göra samma resa som idolen Toni Kroos. Detta då han kan ersätta Luka Modric på marängernas mittfält.

Tidigare har Chelsea sagts vara villiga att betala 100 miljoner euro. Spelarens önskan ska dock vara en flytt till den Iberiska halvön.

SE ÄVEN: Luka Modric: “Vill avsluta karriären i Real Madrid”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply