Uppgifter: Juventus och Real Madrid gör upp om Pogba i januari

Uppgifter: Juventus och Real Madrid gör upp om Pogba i januari

Duon i kamp om Pogba i januari

Superstjärnan som sagts vara på väg att lämna Manchester United under det senaste året jagas av Real Madrid och Juventus. Nu förväntas de båda försöka på nytt i vinter.

Paul Pogba ville flytta till Real Madrid i somras. Zinedine Zidane ville värva Pogba i somras. Real Madrid ville värva Paul Pogba men Manchester United satte käppar i hjulen för att en övergång skulle bli av. Den spanska huvudstadsklubben har dock långt ifrån gett upp en värvning av fransmannen och nu skriver italiensk press att man på nytt kommer försöka få till en värvning av Pogba. Man är dock inte den enda klubben som är ute efter spelarens underskrift, även Juventus sägs vilja göra ytterligare försök för att få till en övergång.

Det är Tuttosport som skriver att 26-åringen finns på önskelistan hos de båda klubbarna och att man kommer försöka på nytt att få till en övergång under vinterfönstret. Man väntar dock på att Manchester United ska sänka sin prislapp som för tillfället ligger på runt 200 miljoner euro. Detta samtidigt som Real Madrid endast erbjuder 170 miljoner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply