Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Marcos Llorente

Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Marcos Llorente

Llorente till Atlético?

Mittfältaren sägs inte finnas med i Zinedine Zidanes planer till den nästkommande säsongen. Nu ska Atlético Madrid på nytt försöka värva Llorente.

Det är inte ofta som en spelare går från Atlético Madrid till Real Madrid eller vice versa. Den senaste spelaren att göra flytten är Theo Hernández som lämnade Atlético sommaren 2017. Sommarens transferfönster närmar sig med stormsteg och nu pratas det om att en ny spelare kan göra flytten mellan de två klubbarna.

Det är tidningen Diario AS som skriver att Marcos Llorente finns på Atlético Madrids radar i sommar. Spelarens relation med Zinedine Zidane sägs vara värre än någonsin och då Llorente fått sparsamt med speltid under Zidane sägs mittfältaren nu vara på väg bort från Santiago Bernabéu.

Enligt samma tidning ska Atlético Madrid med Diego Pablo Simeone i spetsen vara väldigt intresserad av att knyta till sig Llorente under sommarens övergångsfönster. Simeone har under ett par år varit väldigt intresserad av mittfältaren men då Real Madrid inte velat sälja spelaren har han stannat hos marängerna samt lånats ut till Deportivo Alavés.

Llorente är en spelare Simeone gärna vill se och ser honom som en ersättare till Rodrigo Hernández skulle lämna för spel i Manchester City under sommaren.

Marcos Llorente har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2021 och har en utköpsklausul på 200 miljoner euro. Kontraktet förlängdes i slutet av september 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply