Uppgifter: Alvaro Morata intresserad av London-flytt

Uppgifter: Alvaro Morata intresserad av London-flytt

Vilken av Londonklubbarna är den lycklige?

Real Madrids unge stjärna Alvaro Morata, som nyligen värvades tillbaka till Madrid från Juventus där han spenderade två säsonger, uppges nu vara beredd på att lämna klubben, med Chelsea som omtalad destination.

Real Madrid valde att låta talangen Alvaro Morata lämna klubben för två år sedan, då han gick till Juventus och blommade ut till en riktigt vass anfallare. Som tur var för Madrid, infogade de en tillbakaköpsklausul i Moratas kontrakt, som de valde att använda i somras för att köpa tillbaka anfallaren. Dessvärre, för Moratas del, har det inte blivit så mycket speltid som han hade hoppats, då han inte kan konkurrera med Karim Benzema, trots att han har bidragit med mål såväl som assist.

Det har fått honom att öppna ögonen för en eventuell flytt, och enligt uppgifter till det spanska mediet Don Balon, via 90min, skall Morata vara beredd på att lämna Real Madrid ännu en gång, men denna gången för gott. Många klubbar är intresserade av anfallaren, bland annat Londonklubbarna Arsenal och Tottenham, men enligt uppgifter är det deras konkurrent och ligaledare Chelsea, också baserade i London, som lockar för anfallarens del. Och intresset är ömsesidigt, då Chelsea uppges vara mycket intresserade av att värva Morata.

Det var Chelseas Antonio Conte som först värvade Morata till Juventus och paret känner varandra väl sedan innan, vilket kan underlätta extremt mycket om Chelsea vill ha Morata på sin lönelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply