Uppgifter: Klubbarna i kamp om att värva Sergio Ramos

Upgifter: Klubbarna i kamp om att värva Sergio Ramos

Storklubbarna köar för att värva Ramos

Real Madrids lagkapten som gjort 14 säsonger på Estadio Santiago Bernabéu sades under fredag kunna lämna efter flertalet bråk och kommentarer i omklädningsrummet. Nu anmäler sig flera storklubbar för att knyta till sig mittbacken.

Sergio Ramos har växt ut till en ledare i Real Madrid och stått för flera väldigt viktiga mål under sin tid hos marängerna. Sevilla-sonen var ledaren när laget vann fyra Champions League-titlar på fem år och är en legend i den spanska huvudstadsklubben. Säsongen 2018/2019 gick dock inte lika bra då den sluta med storförlust hemma mot Ajax i Champions Leagues åttondelsfinal. Efter uttåget ska det ha brutit ut ett stort bråk i Real Madrids omklädningsrum och en av de utpekade ska ha varit Sergio Ramos. Lagkaptenen ska under säsongen ska ha fått stå ut med flera otacksamma kommentarer och gester och sägs inte vara säker på en fortsättning i klubben.

Nu har flera storklubbar visat sitt intresse för 33-åringen och det finns flera olika alternativ för Ramos att ta ställning till under sommaren. Ramos har tidigare kopplats ihop med Manchester United och Paris Saint-Germain vid flertalet tillfällen. Nu skriver nämligen den spanska tidningen Diario AS att det ska finnas intresse från Liverpool, Juventus samt den kinesiska superligan.

Spelaren har en utköpsklausul på 800 miljoner euro. Sergio Ramos lön ligger på 12 miljoner euro per säsong.

SE ÄVEN: Officiellt: Toni Kroos förlänger med Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply