United kräver rekordsumma för att släppa Paul Pogba

United kräver rekordsumma för att släppa Paul Pogba

Pogba kan gå för rekordsumma

Mittfältaren som ser ut att lämna Manchester United för spel i Real Madrid i sommar kan göra det för en rekordsumma.

Att Real Madrid har pengar och att Manchester United är bra på att sälja sina storstjärnor är inget nytt. De båda klubbarna har under de senaste åren gjort väldigt stora affärer och nu kan de tillsammans komma fram till en överenskommelse för Paul Pogba. Mittfältaren ska ha meddelat att han vill lämna för spel på Estadio Santiago Bernabeu och nu är det upp till de båda klubbarna att komma överens om en flytt för 26-åringen.

Efter tre säsonger hos The Red Devils skriver nu spanska Diario MARCA att Manchester United kräver en stor summa för att släppa världsmästaren från den gångna sommaren. Enligt tidningen kommer United inte att släppa fransmannen förrän man har en ersättare klar samtidigt som man kräver 180 miljoner euro för att släppa fixstjärnan.

Skulle Real Madrid gå med på att betala de 180 miljoner euro som Manchester United kräver skulle Pogba bli den dyraste spelaren någonsin i La Ligas historia.

Paul Pogba kom till Manchester United sommaren 2016 och sitter på ett kontrakt med den engelska storklubben till och med 30 juni 2021 med option på ytterligare ett år.

SE ÄVEN: Mino Raiola bekräftar: Pogba vill lämna Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply