United jagar Real Madrid-anfallaren

Manchester United uppges rycka i Real Madrids franske målspottare Karim Benzema.

Delar av den brittiska pressen är prydda av rykten som kopplar ihop Manchester United med Real Madrid-anfallaren Karim Benzema.

Anfallsproblem

Manchester United valde att inte göra låneavtalet med Falcao och Monaco permanent, och med Robin van Persies skadehistorik är det inte direkt förvånande att Louis van Gaal är ute på anfallsjakt. Enligt brittiska uppgifter är Benzema ett namn som Manchester United-tränaren vill ha till sitt lag.

Osäkerheter i Real-lägret

Även här råder det lite anfallskris. Lånet av Javier ’Chicharito’ Hernandez är över och mexikanaren kommer att återvända till just Manchester United, hur länge återkomsten varar är dock en annan fråga. Marängerna är därmed en anfallare färre och det vore inte troligt att de då släpper sin kanske bästa anfallare. Att Benzema även förlängde sitt kontrakt så sent som förrra året stärker inte direkt ryktena. Men vad som gör det är osäkerheten i Santiago Bernabeu just nu i och med det väldigt ifrågasatta tränarbytet där självaste Carlo Ancelotti fått ge väg för den förmodade nye tränaren Rafael Benitez.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365