Tränaren kan sparkas – nu försvaras han

Zidane nära sparken? Försvaras av stjärnorna

Zinedine Zidane och Real Madrid har inte fått den start på det nya året som man hoppats på, och nu riskerar han att få sparken. Något som flera av de stora stjärnorna i klubben att ryta ifrån.

Att Real Madrid just nu är närmare nedflyttning än att ta sig upp och vinna La Liga säger egentligen två saker. Först och främst gör Barcelona kanske sin bästa säsong på många år. Inte minst då man under söndagen kunde vände ett 0-2-underläge och vinna med 4-2 borta mot Real Sociedad. Extra imponerande då man ofta har problem när man spelar i San Sebastian.

Men dessutom så har ju Real Madrid riktiga problem. Huvudstadslaget har inte varit i närheten av den form som man hade i fjol, och det blir tydligare för varje omgång.

Tränaren kan sparkas - nu försvaras han

Kan få sparken

LÄS: Barcelonas löner

Faktum är att nederlagen under säsongen kan komma att kosta honom jobbet. Många tror förvisso att den franske Madrid-legendaren kommer att få stanna säsongen ut, men det kan också beror på Champions League. För åker man ut mot PSG på ett onödigt stort sett, så kan tränarposten på Madrids bänk komma att bytas tidigare än tänkt. Det trots hans många Champions League-succéer samt La Liga-titel ifjol.

Det får dock många av Real Madrids stjärnor att bli upprörda. Till exempel så går mittfältaren Toni Kroos till försvar och säger att resultaten inte beror på Zidane, och att laget rent av spelat bra under många av de senaste matcherna, som trots allt slutat i poängtapp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply