Toni Kroos skadad – kan bli borta i sex veckor

Madrid-mittfältaren skadad

Real Madrid har åkt på ett tungt avbräck då Toni Kroos åkt på en fraktur i högerfoten. Nu kan Real Madrid-stjärnan bli borta i sex veckor, eller mer.

Toni Kroos anslöt sig efter VM i Brasilien 2014 till Real Madrid efter att ha tillbringat sex säsonger i Bayern München och en säsong utlånad till Bayern Leverkusen. När han skrev på gjorde han det med stor press på att leverera, och tysken har inte gjort många besvikna.

Den tyske mittfältsgeneralen har gått rakt in i både startelvan och Real Madrid-fansens hjärtan, därför är det nu extra tungt när Kroos nu åkt på en fotskada.

Borta minst sex veckor

Real Madrid, som under dagarna lyckades skriva ett nytt kontrakt med sin superstjärna Cristiano Ronaldo, får nu istället tyngre besked eftersom man befarar att Kroos kommer vara borta från spel i minst sex veckor.

Det var i Madrid-klubbens 3-0-vinst i derbyt mot Leganes som Toni Kroos ådrog sig skadan. Dock verkade det inte allt för tufft till en början då den benhårde tysken fullföljde matchens 90 minuter. Men det var efter matchen som klubbens läkare kunde fastslå att mittfältaren fått en fraktur i den högra foten.

Toni Kroos har under sina knappa två säsonger spelat 79 matcher med den spanska huvudstadsklubben och gjort fyra mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply