Tidigare agenten: “Benzema vill till Lyon”

Tidigare agenten: "Benzema vill till Lyon"

Karim Benzema har spelat i Real Madrid sedan 2009. Fransmannen sägs vilja spela så länge som möjligt i Real Madrid. Nu säger Benzemas tidigare agent att anfallaren vill återvända till Ligue 1.

Karim Djaziri representerade under en lång tid Real Madrids anfallare Karim Benzema. Nu säger agenten att Benzema har i tankarna att återvända till Lyon en dag.

– I dag, med den situationen som han befinner sig i Real Madrid, har han nått toppen av vad alla fotbollsspelare vill ha. Att spela i Madrid, vara mycket nära sin tränare, älskad av allmänheten… det är inte möjligt att han kommer att backa upp en comeback idag. Men sedan han lämnade Lyon har Karim bara haft en önskan och det är att återvända till Lyon, säger han till OLTV och fortsätter:

– När det gick fel med Mourinho sa han till mig: “Jag vill gå tillbaka till Lyon”. Men jag sa till honom, “Nej, du kommer att hålla ut och du kommer att lyckas”. Och han gjorde det. Det är bakhuvudet på honom och jag tror att (en återkomst i Lyon) är möjlig. Om han har benen och han tycker att det är dags att göra något bra kommer han tillbaka. Om han inte återvänder som spelare ser jag honom återvända till Lyon i en annan roll kanske. Jag vet att han verkligen vill det.

Karim Benzema har kontrakt me Real Madrid till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Ivan Rakitic vill spela ut kontraktet i Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply