bet365

Tiden blir mindre – kan tvingas stanna i Real Madrid

Tiden blir mindre - kan tvingas stanna i Real Madrid

Vill lämna klubben – tiden på väg att rinna ut

Real Madrid kan vara på väg att förlora ytterligare en storstjärna. Efter att Cristiano Ronaldo lämnat klubben så kan nu även Luka Modric komma att gå till Serie A – om han har tid.

För just nu är det en kamp mot klockan. Den kroatiske storspelaren ska vilja gå till Inter i sommar, för att spela i Serie A och Milano-klubben. Men det är inte säkert att det blir så. Inte för att Madrid har sagt nej, men för att transferfönstren:a snart stänger i Spanien och Italien.

Vill spela med landsmännen?

MER SPORT: Nordea Masters 2018 på TV

Få har egentligen förstås varför Modric, som vunnit mängder av titlar, skulle vilja leta sig till Serie A och Inter. Men det kan finnas ett enkelt svar på det där. Inte minst att en hel del kroater går att hitta i Milano-klubbens trupp, och Real Madrid-stjärnan ska vilja vara närmare sina silverhjältar från i somras, skriver många. Samtidigt rapporterar Sky Italia att det är den enorma makten Cristiano Ronaldo redan har fått inom italiensk fotboll.

Samtidigt skriver samma tidningen att Luka Modric nu får ont om tid. Även om det rapporterats om att han velat lämna Real Madrid för Inter, så kan han nu ”tvingas stanna” i klubben. Något som förstås inte är direkt så illa som det låter.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply