Theo Hernandez kan göra den förbjuda övergången

Försvarstalangen kan göra den förbjudna övergången till Real Madrid

Theo Hernandez är just nu utlånad till den baskiska klubben Alaves, där han stått för några lysande insatser. Nu går hans lånekontrakt ut och Atletico Madrid, hans moderklubb, hoppas på att få honom tillbaka. Det finns dock ett problem. Lokalrivalen Real Madrid uppges vara benägna att betala stora pengar för att köpa loss vänsterbacken.

Han må bara vara 19 år gammal, Theo Hernandez, men han är trots det en av de klart bästa och mest talangfulla ytterbackarna i Europa just nu. Precis som hans bror sågs han vid en tidig ålder som en av de bättre på sin position för sin ringa ålder.

För hans bror, Lucas Hernandez, tillhör Atletico Madrids a-lag. Men trots det är det hans två år yngre syskon Theo som verkar bli den som får den bästa karriären.

Real Madrid vill köpa Theo Hernandez

För redan nu gör han fina insatser i La Liga-laget Alaves, samtidigt som Real Madrid rycker i honom. Den spanska tidningen Marca har under våren skrivit att Real Madrid är beredda att köpa loss honom för närmare 150 miljoner kronor.

Los Blancos är dessutom beredda att höja vänsterbackens lön rejält. För skulle Hernandez gå med på att göra den ”förbjuda övergången” skulle hans lön i Real Madrid bli betydligt högre.

För tillfället slåss Real Madrid om ligatiteln i Spanien. Med två omgångar kvar av La Liga har de allt i egna händer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply