Terry Gibson: “Tror Gareth Bale kommer stanna i Real Madrid”

Terry Gibson: "Tror Gareth Bale kommer stanna i Real Madrid"

Gareth Bale finns inte med i Zinedine Zidanes planer. Walesaren har dock kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022 och ska inte ha någon intention att lämna klubben. Nu uttalar sig experten Terry Gibson om Bale.

Gareth Bale blev sommaren 2013 världens dyraste fotbollsspelare då Real Madrid köpte loss honom för drygt 100 miljoner euro. Under de första åren på Estadio Santiago Bernabeú var stjärnan väldigt framgångsrik men under de säsongerna har spelarens form dalat. Bale finns inte längre med i Zinedine Zidanes planer till nästa säsong och efter att inte ha funnits med i matchtruppen till de sju senaste matcherna pratas det mycket om en flytt. Nu uttalar sig den tidigare Tottenham-spelaren Terry Gibson och säger att han tror att Bale stannar hos marängerna ett år till.

– Jag tror att Gareth Bale stannar i Real Madrid ett år till, säger Gibson i podcasten Transfer Talk Sky Sports.

Gibson menar dock att Real Madrids president Florentino Pérez snart kommer inse att han måste göra något med walesaren.

– Förr eller senare måste Florentino Pérez säga “vi kan inte sälja honom, snälla Zidane, kan du få honom att spela igen?”, avslutar Gibson.

Gareth Bale har haft en väldigt grå säsong och har endast fått uppmärksamhet för sitt beteende på avbytarbänken. Totalt blev det två mål och två assist på 19 matcher den gångna säsonger i alla turneringar för Bale.

SE ÄVEN: Uppgifter: El Al Arabi vill värva Luis Suárez i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply