Tappade poäng – då ska Ronaldo skällt ut lagkamraterna

Tappade poäng - då ska Ronaldo skällt ut lagkamraterna

Efter mållösa derbyt – Ronaldo fick utbrott

Cristiano Ronaldo ses som många av en av världens bästa fotbollsspelare. Både nu och genom tiderna. Men efter att hans Real Madrid tappade poäng i derbyt mot Atletico Madrid så ska portugisen, enligt spanska uppgifter, ha fått ett riktigt utbrott.

Det går tufft nu för Real Madrid. Förstaplatsen i gruppen i Champions League har sett ut att glida de ur händerna. Det är kanske inte det största problemet, då Marängerna slutade tvåa i fjol i sin grupp men trots allt lyckades att bärga CL-titeln ännu en gång.

Däremot så har La Liga-titeln börjat försvinna allt längre bort. Inte minst efter den senaste omgången från den spanska liga fotbollen.

Ronaldo skällde ut sina lagkamrater

LÄS HÄR: Det tjänar Real Madrids superstjärnor

För då Barcelona var i Madrid och bortaslog Leganes med 3-0 så lyckades katalanerna att skaffa sig ett riktigt bra försprång. För bara några timmar senare i Madrid så kryssade de två störst Madrid-lagen i ett ganska så chansfattigt Madrid-derby.

Efter poängtappet så är Real, precis som Atletico, hela 10 poäng efter FC Barcelona. De enda som ser ut att ha en rimlig chans att hänga på den katalanska storklubben är Valencia.

Enligt uppgifter från den spanska tidningen Diario Gol så ska Ronaldo ha sett rött efter matchen mot Atletico. I och med poängtappet ska superstjärnan, som bara gjort ett mål i ligaspelet än så länge, skällt ut sina lagkamrater i omklädningsrummet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply