bet365

Storklubbar vill värva Cristiano Ronaldo för 180 miljoner euro

Storklubbar vill värva Cristiano Ronaldo för 180 miljoner euro

Ronaldo lämnar Real Madrid i sommar?

Flera storklubbar vill värva Cristiano Ronaldo i sommar. Manchester United, PSG, Monaco och flera lag från Kina är beredda att erbjuda 180 miljoner euro för spelaren, uppger Marca.

Det sägs att flera klubbar är villiga att erbjuda extremt mycket pengar för att få Real Madrid att släppa Cristiano RonaldoManchester UnitedPSGMonaco och ett antal lag från den kinesiska ligan är villiga att värva spelaren för 180 miljoner euro, enligt Marca.

Om en sådan transfer skulle gå igenom skulle det utan tvekan bli sommarens största övergång.

Det är dock inte särskilt troligt att Real vill släppa spelaren. Ronaldo gjorde nyligen två mål för klubben i Champions League-finalen mot Juventus. Han är lagets stora stjärna och är den spelare som har högst lön i föreningen.

Andra rykten

Trots att Ronaldo värderas högt på Santiago Bernabeu så har det vid flera tillfällen påståtts att stjärnan kan lämna föreningen. I december 2015 sades det exempelvis att Manchester United ville värva tillbaka spelaren. Han har även kopplats ihop med PSG och uppges ha nobbat bud från Kina.

Anlände 2009

Ronaldo flyttade till Real Madrid under sommaren 2009. Då lämnade han Manchester United för att flytta till den spanska huvudstaden. Sedan dess har portugisen vunnit det mesta med klubben. Det har blivit tre Champions League-titlar, två La Liga-titlar och två Copa del Rey-titlar, bland annat.

Fler artiklar om Real Madrid

Real Madrid löner och lönelista 2017

Real Madrid vill värva David De Gea den här veckan

Klart: Pepe lämnar Real Madrid för PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365