Solari tar över Real Madrid?

Solari tar över Real Madrid

Real Madrid gör klart med huvudtränaren?

Just nu har Solari ansvaret för Real Madrid, efter att ha sparkat Lopetegui. Men snart kan han få förlängt.

Det är inte enkelt att hitta någon ny tränare för Real Madrid just nu. Därför ser det ut, enligt spansk press, som att den tillfälligt nye tränaren, argentinaren Santiago Solari, kommer att få stanna kvar. I alla fall till sommaren, då det kan bli enklare att ta in ett större namn.

Ingen Conte till Madrid

SE HÄR: Real Madrids löner

Det pratas väldigt mycket om vem som kommer att bli nästa tränare i Real Madrid. För tillfället är det Santiago Solari som tagit över för de två kommande matcher. Den spanska huvudstadsklubben vill dock ha in en permanent tränare till landslagsuppehållet och det är många namn som kopplats ihop med marängerna.

Det är framför allt Antonio Conte som ryktats kunna ta över Real Madrid men nu skriver brittisk press att Conte utesluter tränarjobbet i Madrid. Det är Sky Sports som skriver att Conte tackat nej till att ta över Real Madrid. Detta då han kände att projektet inte var rätt för honom. Conte har bestämt att ta en paus från fotbollen till och med den kommande sommaren men kan ta ett jobb i vinter om projektet kändes rätt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365