Ska spendera Ronaldo-pengarna på Hazard

Ska spendera Ronaldo-pengarna på Hazard

Uppgifter: Vill ta in VM-stjärnan i sommar

Det ryktas om att Real Madrids pengar från Cristiano Ronaldo ska spenderas på Hazard. Men det kan mycket väl bli Neymar också.

Det verkar dock bli den belgiske stjärnan, som vann brons i VM i Ryssland, som ligger närmast en flytt. I en intervju med L’Equipe i juni öppnade superstjärnan upp för en flytt till Estadio Santiago Bernabeu.

– Först och främst vill jag veta vad som kommer hända nästa säsong i klubben om tränaren kommer att fortsätta eller inte, säger Hazard och fortsätter:

– Real Madrid är en klubb som kan intressera mig. Alla känner till dem och vill de inte ha mig så kommer vi inte att prata med de. Vill de ha mig vet de vad de behöver göra.

“Vill stanna i klubben”

TITTA HÄR: Jonas Jerebko lön

Det har ju ryktats flitigt att så väl Neymar som Mbappe ska vara de som kan ersätta Ronaldo i den spanska huvudstaden. Men det verkar inte bli något med det. För enligt engelsk media vill de stanna kvar i PSG-projektet, åtminstone en säsong till.

Därför verkar det alltså vara VM-stjärnan Eden Hazard som är närmast att gå till La Liga-giganten. Vi får dock se hur Real Madrid väljer att spendera sina Ronaldo-pengar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply