Sevilla erbjuder kontrakt till Sergio Ramos

Sevilla erbjuder kontrakt till Sergio Ramos

Real Madrid och Sergio Ramos ser ut att gå skilda vägar i sommar. Nu sägs Sevilla ha erbjudit spelaren ett femårskontrakt.

Efter 16 år i klubben kan Sergio Ramos ha gjort sin sista match för Real Madrid. Mittbacken sitter på ett utgående kontrakt och då de båda parterna inte kommit överens om ett kontrakt ser man ut att gå skilda vägar.

Nu rapporterar spansk media att Ramos ska ha fått ett erbjudande om att återvända till Sevilla, klubben där karriären en gång startade. Det är Esradio som uppger att Sevilla ska ha erbjudit spelaren ett kontrakt på fem år med en lön på sju miljoner euro per säsong. erbjudandet innebär att Ramos skulle bli en del av Sevillas klubbledning efter att spelarkarriären.

Spelaren sägs för tillfället vara inriktad på att fortsätta i Real Madrid, något som dock kan bli svårt då klubbledningen kan ha stängt dörren för en fortsättning.

Ramos har sedan tidigare en bra relation med tränaren Julen Lopetegui efter att ha jobbat tillsammans i både det spanska landslaget och Real Madrid.

SE ÄVEN: Uppgifter: Donnarumma läkarundersöks av PSG under helgen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply