Sergio Ramos öppnar för Liverpool-flytt

Sergio Ramos öppnar för Liverpool-flytt
bet365

Drar på sig för många onödiga straffar

Real Madrids president Florentino Perez sägs vara trött på hur Sergio Ramos har inlett sin säsong, där han redan har orsakat fyra straffar och de kan vara villiga att låta kaptenen lämna klubben, med bland annat Liverpool intresserade av försvararen.

Sergio Ramos kan vara på väg att lämna Real Madrid rapporterar den engelska tidningen The Daily Star samt diverse medier i Spanien. Enligt uppgifterna är det Reals president Florentino Perez som inte skall vara nöjd med hur försvararen har valt att inleda sin säsong. Det sägs att Ramos har valt att släppa på tyglarna efter att han förra sommaren skrev under ett nytt femårskontrakt med klubben och har under årets säsong redan skänkt bort fyra stycken straffar.

Ramos må vara kapten i La Ligajättarnas lag men då hans attityd inte är bra nog finner presidenten Perez det bäst att sälja försvararen så länge han fortfarande kan få en betydande summa för den 30årige försvararen.  Liverpool sägs vara intresserade av att locka Ramos över till Anfield, och enligt spanska rapporter likt Diario Gol så skall Liverpool värdera Ramos erfarenhet och hans karaktär, och de tror inte att det kommer att bli något problem för Ramos att justera och vänja sig vid Premier League.

Enligt uppgifter skall de dock ha konkurrens från Paris Saint-Germain och Bayern München, två storklubbar på den internationella scenen med mycket inflytande. PSG sägs redan ha pratat med dem står Ramos nära för att försöka luska ut hur intresserad han skulle vara av att flytta till Paris.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365