• Error, no group ID set! Check your syntax!

Salah kan gå till Real Madrid

Salah kan gå till Real Madrid

Liverpool-stjärnan kan vara ett steg närmare La Liga

Real Madrid är en klubb som både historiskt och under de senaste åren aldrig ha varit rädda för att öppna upp plånboken. Enligt klubbens tränare ska man nu vara beredda på att in fler spelare under januarifönstret, om situationen kräver det.

För de regerande spanska samt Europa (på klubblagsnivå)-mästarna så har höstsäsongen inte varit så rolig som man hoppats på. Klubben slutande nämligen tvåa i CL-gruppen efter att fått se Tottenham Hotspurs vara alldeles för svåra. Dessutom så har ligan börjat tufft.

Där har man praktiskt taget tappat alla rimliga chanser till att ta ikapp Barcelona, och nu verkar Real Madrid vara i behov av förstärkning.

Kan ta in Salah

LÄS ÄVEN: Real Madrids höga löner

Bland annat så ska Keylor Navas vara på väg att ersättas av Athletic Clubs stjärnskott mellan stolparna, Kepa Arrizabalaga. Men det är inte det enda målet som den spanska huvudstadsklubben ha siktat sig in på.

Även Liverpools Salah ska vara en av de hetaste målen. Nu kan han vara på väg till Real Madrid, och ännu närmare än någonsin. Det beror på att spanska Marca rapporterar att Reals tränare, Zinedina Zidane tillsammans med klubbens president Florentino Perez, beslutat att de ska köpa in fler spelare ifall de märker att det behövs, redan i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply