bet365

Ronaldo övertalar Robert Lewandowski att gå till Real Madrid

Ronaldo övertalar Robert Lewandowski att gå till Real Madrid

Skall ha sagt att det finns plats i laget

Efter mötet mellan Bayern München och Real Madrid i Champions League uppges Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos ha haft ett snack med Bayerns Robert Lewandowski, och skall ha försökt övertala den polske anfallaren om att komma till Real.

Real Madrid tog emot Bayern München Santiago Bernabeu i returmötet av Champions League-kvartsfinalen, och lyckades med att slå ut tyskarna efter en mycket kontroversiell match som var extremt spännande. Champions League-lottningen var idag och Real Madrids motståndare i semifinalen blir stadsrivalerna Atlético Madrid, som de lyckats besegra i två stycken Champions League-finaler 2014 och 2016, och som de nu kommer att behöva slå igen för att ta sig till final.

Ronaldo övertalar Robert Lewandowski att gå till Real Madrid

Efter mötet mot Bayern München under tisdagskvällen uppger den spanska tidningen AS att Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos, vida kända som de två kaptenerna i laget, skall ha kommit till Robert Lewandowski, som var i färd med att klaga på domaren över kvällens domslut, och bett den polske anfallaren om att tänka över en flytt till Real, då de menade på att det finns plats i laget för 28-åringen. Lewandowski, som för enbart månader sedan skrev på ett nytt kontrakt med Bayern till 2021 och fick en löneförhöjning från åtta miljoner euro till 15 miljoner euro, plus eventuella bonusar, vilket har gjort honom till Bundesligas bäst betalde spelare, sägs vara väldigt intresserad av Real Madrids lönelista och med tanke på att han redan spelar i Bayern München som är ett av världens bästa lag, är Real ett av de få lag där han kan ta ett steg framåt i karriären.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply