Real Madrids Daniel Carvajal mot nytt kontrakt?

Real Madrids Daniel Carvajal mot nytt kontrakt?

Men City jagar försvararen

Real Madrids högerback, Daniel Carvajal, ser ut att förlänga sitt kontrakt med den spanska storklubben. Media i Spanien rapporterar nu att spelaren och klubben ska vara inne i slutskedet av förhandlingarna.

Real Madrid går som tåget just nu. Man är på väg att gå vidare i Copa del Rey efter starka 3-0 mot Sevilla. Samtidigt är man i en planenlig åttondelsfinal i Champions League och har utöver det skaffat sig ett utmärkt utgångsläge i spanska La Liga.

Anfallsspelet har varit ett av de viktigaste vapnen i Reals skörd av vinster den här säsongen, men försvarsspelet är alltid en viktig kugge och där har Daniel Carvajal imponerat.

Kopplats till City

Högerbacken har spelat totalt 23 matcher den här säsongen och har varit i princip ordinarie konsekvent sedan han anslöt sig till Real från Bayern Leverkusen i januari 2013. Hans starka insatser på planen har lett till att större klubbar hört av sig angående honom, och bland annat Pep Guardiola har uppgetts vilja värva honom till Manchester City under januarifönstret. Nu ser det dock inte ut att bli någon flytt för spanjoren.

Enligt den Madrid-baserade tidningen Marca ska Carvajal nu bara vara detaljer från en förlänging. Högerbacken förnyade sitt kontrakt så sent som i somras men det nya kontraktet ska enligt Marca höja utköpsklausulen för att på så vis skrämma bort City, eller rent av tjäna mer vid en eventuell affär. Även Chelsea uppges vilja lägga beslag på Real-backen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply