Real Madrid vill värva in Milinkovic-Savic

Real Madrid vill värva in Milinkovic-Savic

Real Madrid ökar intresset för serben

Mittfältaren som slagit igenom i Lazio under det senaste året kan vara på väg att flytta till Real Madrid. Detta för en summa på 100 miljoner euro.

Ett namn som finns på nästan varje storklubbs intresselista är Sergej Milinkovic-Savic. Mittfältaren som till vardags spelar sin fotboll i Lazio har kopplats ihop med bland annat FC BarcelonaParis Saint-Germain och Real Madrid. Nu vill den sistnämnda klubben lägga in en högre växel för att få till en affär.

Enligt rapporter från Italien vill marängerna använda de 100 miljoner euro man fått in efter försäljningen av Cristiano Ronaldo för att värva in ‘Sergej’. Det är transferexperten Gianluca Di Marzio som berättar om att marängerna förbereder att bud på den nämnda summan för att knyta till sig 23-åringen. Spelaren har samma agent som Cristiano Ronaldo och efter att superstjärnan lämnar för Juventus kan nu Jorge Mendes få till ännu en stor övergång. Agenten Mendes ska ha inlett samtal med Lazios klubbledning för att försöka övertala de om en försäljning av spelaren.

Milinkovic-Savic har kontrakt med Lazio till och med sommaren 2023.

Öppnat dörren för en flytt

Efter Serbiens uttåg från VM intervjuades spelaren av italiensk press och öppnade då för en flytt under sommarens transferfönster.

– Nu gäller det bara att vila och därefter får vi se vad som händer och om jag flyttar eller inte. Jag trivs väldigt bra i Lazio och har kontrakt med klubben och skulle vara glad om jag fick stanna en säsong till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply