Real Madrid vill värva Eriksen och Rashford

Real Madrid vill värva Eriksen och Rashford
bet365

Real Madrid satsar på dubbelköp?

Den spanska huvudstadsklubben ska just nu försöka ta sig tillbaka till toppen av ligan igen efter den tröga säsongen.

Något som verkar ske genom att laget köper in några större namn. Det handlar, enligt brittisk media, dels om Marcus Rashford i Manchester United, men även Tottenham Hotspurs Eriksen. Affären skulle komma att kosta Real Madrid 90 miljoner pund, plus åtminstone ett par spelare i utbyte.

Men Eriksen går mot nytt kontrakt?

SE HÄR: Lönerna i Real Madrid

Danmarks kanske största stjärna någonsin är på väg att förlänga sitt kontrakt med Premier League-laget Tottenham.

Det är trovärdiga Sky Sports i England som kommer med uppgifterna om att Tottenham Hotspurs och Christian Eriksen ska vara på väg mot ett nytt kontrakt. Det har inte framkommit några officiella uttalanden om själva kontraktet, och inte heller några detaljer, men den danske mittfältsstjärnan har tidigare berättar att han trivs bra i klubben.

Samtidigt finns det andra klubbar intresserade. Enligt brittisk press ska Parc des Princes-klubben förbereda ett bud på 100 miljoner pund för att köpa loss den danske mittfältaren. Det är Sunday Express som skriver att PSG kommer att göra ett försök för att få till en värvning. Den franska huvudstadsklubben måste dock ha i åtanke att man inte kan värva hur som helst på grund av Financial Fair Play.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply