Real Madrid vill värva David De Gea den här veckan

Real Madrid vill värva David de Gea den här veckan

Vill värva målvakten så fort som möjligt

Real Madrid vill värva David De Gea så fort som möjligt. Klubben hoppas ha en affär klar innan den här veckan är slut, uppger Daily Mirror.

Ryktena om att David De Gea ska flytta till Real Madrid vill aldrig ta slut. Nu kommer nya uppgifter som säger att den spanska klubben jagar målvakten. Champions League-mästarna vill värva Manchester Uniteds spelare under den här veckan, skriver Daily Mirror.

Samtidigt sägs det att De Gea är redo att flytta till Real. Han vill att övergången ska vara klar så snabbt som möjligt. På så sätt kan målvakten fokusera på den nya säsongen till hundra procent.

United vill behålla De Gea

Det är dock osäkert om förhandlingarna kommer gå så snabbt som både Real Madrid och De Gea vill. Manchester United ryktas vilja behålla sin målvakt, men sägs vara redo att släppa spelaren för 65 miljoner pund. Det är en summa som Real tycker är överdriven. Därför kan det bli många och långa samtal mellan klubbarna, där engelsmännen försöker höja priset medan spanjorerna försöker att sänka det.

Det här är inte första gången som De Gea kopplas ihop med en flytt till Real Madrid. Bland annat sades det att målvakten var överens med den spanska klubben i april.

Sedan 2011

Den spanska målvakten har spelat för Manchester United sedan sommaren 2011. Under sin tid på Old Trafford har 26-åringen vunnit Premier LeagueFA-cupenLigacupen och Europa League.

Fler nyheter om Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply