Real Madrid vill värva

Real Madrid vill värva

Vill ta in en anfallare och mittback innan fönstret stänger

Transferfönstret är på väg att ta slut. Men för Real Madrids del så finns det fortfarande jobb att göra. Enligt den spanska tidningen AS så ska Los Blancos vara intresserade av att förstärka med framför allt en central anfallare samt en mittback.

För bara några dagar sedan värvade Real Madrid en ny målvakt då den förre Atletico-keepern Courtois köptes in. Det innebär att den ofta kritiserade Keylor Navas ser ut att ersättare. Samtidigt kan även en annan kritiserad Real Madrid-spelare få det tufft.

AS skriver även att Marängerna vill ta en central anfallare innan transferfönstret i Europa stänger. Det samtidigt som det spanska huvudstadslaget även kan komma att värva in en mittback också.

Ny mittfältare också?

LÄS MER: Odds valet 2018

Real Madrid är även ute efter en mittfältare under sommarens transferfönster. Man har kopplats ihop med flertalet namn som ska kunna ansluta till truppen och enligt spansk radio ska man nu vara överens med en spelare. Det är ingen mindre än Thiago Alcantara från Bayern Munchen som ska vara överens med marängerna om det personliga kontraktet. Det återstår dock att komma överens med den tyska storklubben för att en flytt ska bli av under sommarens transferfönster.  Frågan är juu hur Real Madrid ska fortsätta att spendera Ronaldo-pengarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365